Over ons

Bedenken, produceren en verkopen van producten met een goed verhaal

Wij zijn Food in Concept. Wij ontwikkelen producten met een goed verhaal. Wij hebben onze eigen labels Pineut, Teun en Hannes waarvoor we handig én lekkere doe-het-zelf producten maken. Deze creaties hebben een verhaal over zelf maken, tradities en oorsprong. De producten worden bovendien op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd. Dat vinden we belangrijk.

Daarnaast vertegenwoordigen we merken waar we helemaal achter staan en verzorgen we daarvoor een stuks sales, logistiek en administratie. Zo bundelen we onze krachten en maken we het voor de retailer gemakkelijk met één gezamenlijke shop.

Productontwikkeling

Met hetgeen we maken, willen we  verhalen vertellen. We brengen geen producten op de markt zonder goede reden. We hebben een missie om iedereen te laten ontdekken dat zelf dingen maken lekker, makkelijk en vooral leuk is!

Naast onze eigen labels ontwikkelen we producten, private label, voor winkels met dezelfde kernwaarden over eerlijkheid en duurzaamheid. Het verhaal achter het product kan echter verschillen en is gericht op deze specifieke klant(groep).

Productie

Wij verzorgen de productie van onze producten op een eerlijke manier. De productie en een deel van de logistiek wordt uitgevoerd op sociale werkplaatsen in de omgeving van Rotterdam. Zo draagt iedereen zijn steentje bij.

Eens zien hoe dat eraan toe gaat? Bekijk dan deze video:

 

Verkoop aan retail en vertegenwoordiging van merken

De verkoop en distributie naar mooie verkooppunten in Nederland en België verzorgen we grotendeels zelf. Dit doen we niet alleen voor onze eigen producten, maar ook voor andere foodlabels waar we volledig achter kunnen staan, zoals Soephoofd, Manenwolf’s en RotPot. Ook hun producten bestel je handig in de Food in Concept webshop voor verkooppunten. Nog geen account? Vraag deze hier aan bij ons verkoopteam.

Ons Team