Over ons

Maak het zelf lekker!

Wij zijn Food in Concept. Wij ontwikkelen producten met een goed verhaal. Wij hebben ons eigen label Pineut waarvoor we handig én lekkere doe-het-zelf producten maken. Met hetgeen we maken willen we mensen inspireren om het zelf te maken. We hebben een missie om iedereen te laten ontdekken dat zelf dingen maken lekker, makkelijk en vooral leuk is!

Sociaal ondernemen

De producten worden bovendien op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd. Dat vinden we belangrijk. Wij gebruiken de VN Sustainable Development Goals als leidraad voor wat wij doen. De focus daarbij ligt op: Doel 1: Geen Armoede 8. Doel 8: Waardig werk en economische groei.

Naast onze eigen labels ontwikkelen we producten, private label, voor winkels met dezelfde kernwaarden over eerlijkheid en duurzaamheid. Het verhaal achter het product kan echter verschillen en is gericht op deze specifieke klant(groep).

Wij verzorgen de productie van onze producten op een duurzame en verantwoorde manier. De productie en een deel van de logistiek wordt uitgevoerd op sociale werkplaatsen in de omgeving van Rotterdam. Zo draagt iedereen zijn steentje bij.

Eens zien hoe dat eraan toe gaat? Bekijk dan deze video:

 

Verkoop aan retail

De verkoop en distributie naar mooie verkooppunten in Nederland en België verzorgen we deels zelf. Vraag een inlog aan voor onze webshop voor retailers. Nog geen account? Vraag deze hier aan bij ons verkoopteam.