Hannes

In navolging op de Pineut likeuren, hebben Femke en Marlies de ontbijtlijn Hannes op de markt gebracht. Dit met hetzelfde doel als Pineut: laten zien hoe makkelijk en leuk het is om alledaagse producten zelf te maken.

En met Hannes maken we het weer heel simpel. Alle ingrediënten zitten in de juiste verhoudingen in de pot, even hannesen en je hebt een lekker ontbijtproduct. Je maakt jouw ontbijtproduct in één klap voor zeker een week vooruit. Het hannesen doe je vooraf, in de avond bijvoorbeeld, zodat je de ochtenden ontspannen kunt starten.

Waarom de focus van likeuren naar ontbijten ging, legt Marlies graag uit: “Wij zijn gek op ontbijten. Maar owww… wat raakten we gefrustreerd als we door de supermarkt liepen. Waarom zit er zoveel suiker in die ontbijtgranen? Wat moet die palmolie in de hazelnootpasta? En een beetje honing is lekker hoor, maar zoveel in een energiereep? Is dat niet een beetje overdreven? Dus, wij maken veel zelf. Daar kregen we goede reacties op. De crackers van Femke zijn een hit in de vriendengroep en de hazelnootpasta… niemand geloofde dat het zo simpel kon zijn!”

Dit alles met pure ingrediënten waarmee niet is gehannest. Dat betekent voor ons:

  1. Zonder zooi, zoals palmolie, opvulmiddelen en geraffineerde suikers.
    Gewoon lekker puur en voedzaam.
  2. Van natuurlijke en duurzame oorsprong.
  3. Eerlijke handel; een transparante keten van boer tot jouw keuken.

 

 

 

 

 

 

Pers hier vind je de perskit.

Bestellen? Ga naar de bestelpagina.